Over ons

Mijn naam is Inoek, 29 lentes jong en woonachtig in het noorden van het land. In augustus 2019 heb ik mijn studie Geneeskunde afgerond, maar ik wist niet direct welke kant ik op wilde. Dat gaf veel onrust want het leek alsof iedereen om me heen dat wel precies wist! Herkenbaar?
Daarom heb ik in mei 2021 dit platform opgericht. De zoektocht naar je droombaan is soms lastig omdat er zoveel te kiezen is. En bij elke keuze horen nog meer keuzes. Door in gesprek te gaan met allerlei soorten dokters hoop ik de verschillende opties op een rij te zetten, daarnaast vroeg ik me af ‘waar word ik blij van?’ en ‘wat voor soort dokter wil ik zijn?’. Op deze manier ben ik erachter komen wat ik het allerliefste wil: internist worden! En zo vind jij hopelijk ook jouw droombaan! Ik hoop dat ik daar met dit platform een beetje bij mag helpen ;).

Inmiddels heb ik een beetje hulp bij de website van onderstaande topper!

Mijn naam is Iris, 29 jaar en geboren en getogen in het mooie Brabant. Kortdurend heb ik in Maastricht gewoond tijdens mijn geneeskundeopleiding, maar snel terug verhuisd. Sinds 2018 mag ik mij dokter Merks noemen en is mijn zoektocht naar de perfecte specialisatie begonnen. In 2021 ben ik gestart met de huisartsopleiding: een vak wat perfect bij mij past.